"Ура екскурсія!"

2016-04-19

З 18 квітня по 22 квітня в ДНЗ №9 проводиться "Тиждень безпеки дитини" . У зв`язку з цим , заплановано та організовано навчально- пізнавальну екскурсію!

Вихованці старшої групи дитячого садочку на чолі з завідуючою Мисько В.М.,вихователями Горбатюк І.І ,Франчук І.В. та медсестрою Коробка І.Г. побували в пожежній частині нашого міста, щоб побільше дізнатися про одну з найскладніших і найнебезпечніших професій.

Дошкільнятам продемонстрували пожежно-технічне обладнання кожного автомобіля і пояснили, як його використовують пожежники під час аварійно-рятувальних робіт.

Під час екскурсії рятувальники вкотре нагадали дітлахам про правила пожежної безпеки, про те , щопожежобезпечної поведінки. Чим раніше починається подібна виховна робота, тим менша ймовірність небезпечних ситуацій. сірники - не іграшка , і що при неправильному поводженні з вогнем наслідки можуть бути дуже серйозними.

Такі зустрічі малюків з рятівниками є найважливішою складовою у процесі навчання дітей основам

Живе спілкування з пожежниками викликає у дітей великий емоційний відгук, а яскраві враження від екскурсії залишаються в пам'яті на довгі роки.

Висловлюємо велику вдячність капітану Повторейко В.П.,який провели та організували надзвичайно цікаву екскурсію!

Користустуючись нагодою та маючи ще трохи вільного часу ,ми із задоволення відвідали літературно-меморіальний музей Лесі Українки . Екскурсія сприяла закріпленню та розширенню знань дошкільників про життя і творчість великої української поетеси Лесі Українки,підвищенню інтересу до її творів для дітей. Вихованню шанобливого ставлення до видатної землячки, почуття гордості за те,що вона народилися у Новограді-Волинському - місті всесвітньо відомої українки!

За безпечне та комфорне перевезення діток дякуємо перевізнику Гарбовському В.Л .

Шановні батьки!

В дошкільному закладі №9 , з 1 жовтня по 25 жовтня , проходить конкурс на кращу осінню поробку з природнього та покидькового матеріалу, зроблену власними руками.

Просимо батьків разом зі своїми дітками,прийняти участь у виставці

« Осінні фантазії» , а також отримайте за активність та фантазію,заохочувальні подаруночки і чудовий настрій

Кiлькiсть переглядiв: 223

Коментарi